Blog reparatii frigidere Bucuresti

Service frigidere Bucuresti – Utilizare corecta a frigiderului


Frigiderul trebuie tinut departe de surse de caldura (aragaz, cuptor electric, ferestre care permit soarelui sa bata pe frigider). De asemenea frigiderele cu autodezghetare nu trebuie tinute in spatii cu temperatura mai mica de 7 grade.

Dupa deplasarea frigiderului in alta locatie lasati-l minim 2 ore inainte de a-l pune din nou in functiune (daca deplasarea s-a facut cu el in pozitie verticala. Daca insa a fost transportat inclinat sau culcat va trebui sa-l lasati minim 6 ore inainte de a-l conecta din nou la curent.

Daca deconectati frigiderul de la priza in timpul functionarii, reconectarea se va face dupa minim 15 min.

Lasati intotdeauna spatiu suficient in spatele frigiderului (peste 10 cm). In acest fel radiatorul va face transferul de caldura in parametrii normali. Daca frigiderul este incadrat de mobila aveti grija sa lasati spatiu si in laterale pentru a se putea disipa caldura din spate.

Transportul frigiderului este bine sa fie facut facut cu el in pozitia verticala. Daca insa este nevoie sa fie aplecat sau culcat, acest lucru sa se faca cu usa in partea de jos.

Nu zgariati gheata cu obiecte ascutite pentru a grabi dezghetarea, riscati sa intepati vaporizatorul si sa-l compromiteti. In plus se va  pierde si freonul.

Va recomandam sa folositi frigiderul la o setare mica sau medie. Utilizarea la setare maxima nu este necesara in general. O astfel de utilizare genereaza un consum si uzura mare si de multe ori se datoreaza unei utilizari necorespunzatoare (expunere la surse de caldura, spatiu prea mic lasat in spate si/sau laterale etc.).

Pentru a curata scurgerea apei provenita din autodezghetare turnati 1/3 amestec de apa cu otet odata la cateva luni. Otetul va dizolva stratul de bacterii care se formeaza in timp in prezenta umezelii.

Daca aveti o urgenta si aveti nevoie de un frigotehnist calificat pentru
service sau reparatii frigidere va rugam sa ne contactati

Oferim servicii de calitate de reparatii si service frigidere

0722.572.248, 0766.394.796

Despre service frigidere Bucuresti

Oferim servicii complete de reparatii frigidere in Bucuresti si Ilfov incluzand:

Fondat pe incredere si
Servicii de calitate

Obiectivul nostru este sa oferim in permanenta servicii de service frigidere Bucuresti de cea mai buna calitate, realizate de catre frigotehnist inalt calificat.

Programare service