Detalii

Service frigidere Bucuresti – Tehnologia Inverter la frigidere


Dupa cum se cunoaste deja, de la aparatele de aer conditionat, pe piata si-a facut aparitia o noua tehnologie. Este vorba de tehnologia Inverter care promite un consum mai redus de energie si o uzura mai mica a compresorului.

Compresoarele conventionale au un singur nivel de putere, astfel ca in momentul pornirii acestea lucreaza la performanta maxima. Din pacate, insa, astfel de porniri si opriri sunt mari generatoare de uzura si consumatoare de energie electrica. Pe de alta parte, un compresor inverter lucreaza cu mai multe nivele de turatie si de putere si respectiv cu un consum variabil de energie in functie de necesarul de moment.

Senzorii de temperatura si microprocesorul dintr-un aparat cu aceasta tehnologie conlucreaza pentru ca inverterul sa regleze fin compresorul, permitand aparatului frigorific sa functioneze la cel mai eficient nivel de putere. Acest fapt se traduce prin consum redus de energie datorita adaptarii mai exacte la necesitati cat si a unei uzuri mult mai mici a compresorului.

Ca urmare a modului de lucru in tehnologia Inverter, intr-un frigider echipat cu aceasta tehnologie variatiile de temperatura vor fi mult mai mici. Se stie ca bacteriile prolifereaza la temperaturi ce depasesc 5 grade celsius. Aceasta valoare este des depasita la frigiderele clasice datorita plajei mai mari in care fluctueaza temperatura din interior.

Un frigider cu Inverter va mentine temperatura interioara sub acest prag mult mai bine, fapt ce va permite o pastrare mai indelungata in stare proaspata a alimentelor.

Daca aveti o urgenta si aveti nevoie de un frigotehnist calificat pentru
service sau reparatii frigidere va rugam sa ne contactati

Oferim servicii de calitate de reparatii si service frigidere

0722.572.248, 0766.394.796

Despre service frigidere Bucuresti

Oferim servicii complete de reparatii frigidere in Bucuresti si Ilfov incluzand:

Fondat pe incredere si
Servicii de calitate

Obiectivul nostru este sa oferim in permanenta servicii de service frigidere Bucuresti de cea mai buna calitate, realizate de catre frigotehnist inalt calificat.

Programare service