Cel mai bun pret pentru reparatii frigidere Bucuresti si Ilfov

Reparatii frigidere Bucuresti - Specialist frigotehnist cu experienta

Va oferim intotdeauna un frigotehnist cu experienta care sa asigure la cea mai buna calitate pentru servicii de reparatii frigidere Bucuresti si Ilfov. Serviciile pe care le oferim sunt de service echipamente frigorifice sau mai exact de reparatii frigidere, service combine frigorifice, reparatii congelatoare, reparatii vitrine bauturi racoritoare, reparatii vitrine vinuri, service frigidere.
Efectuam reparatii atat pentru echipamente casnice cat si pentru echipamente industriale indiderent de marca sau model. Toate interventiile de reparatii frigidere si service aparate frigorifice pe care le realizam beneficiaza de garantie.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Reparatii frigidere Bucuresti

Asiguram frigotehnist calificat pentru service frigidere Bucuresti si Ilfov, indiferent de marca sau model.

Service frigidereService frigidere

Service combine frigorifice

Va oferim servicii de cea mai buna calitate pentru service combine frigorifice atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

Service frigidereService frigidere

Reparatii congelatoare

Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru reparatii congelatoare. Reparatia beneficiaza de garantie.

Service frigidereService frigidere

Reparatii vitrine vinuri

Pentru orice model de vitrine vinuri asiguram service si mentenanta cu frigotehnist caliificat  si echipament de calitate.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Service vitrine sucuri

Suntem aici pentru dumneavoastra oricand aveti nevoie de un specialist calificat pentru service vitrine sucuri.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Mentenanta HORECA

Va asiguram personal calificat pentru intreaga gama de solicitari de mentenanta HORECA atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

Cum alegi un specialist service frigidere?

Este o intrebare al carei raspuns este cu atat mai dificil cu cat nu ai nici o referinta sau recomandare Cand cauti un specialist service frigidere Bucuresti sau Ilfov constati ca numarul lor este mare. Calitatea lucrarii conteaza enorm. Gama de servicii de service frigidere Bucuresti poate fi foarte diferita ca si calitate.

Cum sa nu te umpli de nervi cand, dupa doar cateva luni, frigiderul sau aparatul electrocasnic care a beneficiat de reparatie da din nou semne de oboseala. Se intampla des ca la o interventie de tip service frigidere sa fie inlaturat efectul fara a trata cauza problemei. Un specialist service frigidere bun va inlatura insa si cauza defectului.

Noi va oferim intotdeauna un specialist cu experienta in service frigidere bucuresti si va acordam garantie pentru lucrarile efectuate.

Indiferent ca oferim servicii de service frigidere Bucuresti, reparatii masini de spalat vase sau cuptoare electrice, ne mandrim cu seriozitatea pe care o oferim, si cu serviciile de cea mai buna calitate.

Va asteptam pentru a va convinge!

Reparatii frigidere Bucuresti sau service frigidere Bucuresti cu specialist frigotehnist calificat

Service frigidere Bucuresti – reguli pentru pastrarea corecta a alimentelor


Daca tineti la sanatatea voastra mentineti frigiderul in conditii care sa pastreze alimentele in conditii optime pentru consum. Faptul ca nu puteti vedea bacteriile si mucegaiurile decat intr-o etapa cand s-au inmultit excesiv nu inseamna ca acestea nu sunt si nu se inmultesc in frigider. Retineti: frigiderul nu distruge si nici macar nu stopeaza inmultirea si bacteriilor si microbilor. Singurul lucru pe care il poate face este incetinirea proliferarii acestora. Vom puncta cateva reguli de care daca tineti cont veti putea sa va protejati sanatatea impotriva unor pericole pe care adesea le ignorati.

Un frigider curat, care sa mentina alimentele la temperatura corespunzatoare, este una dintre principale metode de a tine la distanta boli asociate cu consumul hranei contaminate de microorganisme periculoase.

Setati frigiderul astfel incat temperatura sa fie de 4-5 grade celsius. Sub 4 grade apare pericolul formarii cristalelor de gheata si anumite alimente pot degera. Peste 5 grade bacteriile si microbii se inmultesc cu atat mai alert cu cat temperatura e mai ridicata.

Tineti frigiderul intr-un loc umbrit ferindu-l de bataia directa a razelor soarelui sau de alte surse de caldura.

Intrucat eficacitatea frigiderului se poate schimba de-a lungul timpului, verificati  cu un termometru obisnuit capacitatea acestuia de racire.

Nu tineti usa frigiderului deschisa prea mult timp si nici prea larg, deoarece va patrunde aerul cald din camera. Acesta va stimula inmultirea bacteriilor pana cand va fi racit si va solicita excesiv frigiderul. In timp, acest obicei scurteaza viata frigiderului si ii reduce capacitatea de racire. 

Pastrati alimentele in frigider un timp limitat. Daca au trecut cateva zile (in funtie si de timpul alimentului: fructe, carne, semipreparate etc) aruncati-le. Sanatatea e mai importanta

Nu aglomerati frigiderul. Pastrarea unei distante intre alimente incetineste transferul bacteriilor de la unul la altul.

Respectati indicatiile de valabilitate ale produselor. Faceti curatenie la 2 zile in frigider si aruncati produsele expirate

Evitati scoaterea alimentelor si reintroducerea lor in frigider dupa ce s-au incalzit. Deja agentii patogeni au inceput sa se inmulteasca pe suprafata lor. Scoateti alimentul, taiati cat aveti nevoie si reintroduceti-l la loc.

Tineti alimentele perisabile (carne, peste etc) in recipiente sau caserole de plastic pentru a evita contaminarea altor produse

Odata ce ati tinut un aliment la temperatura camerei mai mult de doua ore, consumati-l imediat sau aruncati-l!

Pastrati frigiderul curat pentru a pastra alimentele sigure pentru consum.

Curatati frigiderul o data pe luna. Scoateti aparatul din priza, goliti-l si stergeti rafturile si sertarele din interior, cu o solutie dezinfectanta. Puteti sa folositi o solutie de apa cu otet sau cu bicarbonat de sodiu. Reporniti frigiderul dupa ce e sters si uscat complet.

  • Reparatii frigidereReparatii frigidere -
    specialist bine calificat
  • Reparatii frigidere12 ani experienta
    reparatii frigidere
  • Reparatii frigidereReparatii frigidere -
    Servicii cu garantie

Despre reparatii frigidere Bucuresti

Oferim servicii complete de reparatii frigidere in Bucuresti si Ilfov incluzand:


Serviciile noastre de service frigidere satisfac orice pretentii:

Atunci cand oferi service Frigidere Bucuresti sau reparatii Frigidere Bucuresti trebuie sa poti trimite la orice intrventie un specialist frigotehnist bine pregatit si cu echipamente de calitate si complete. Astfel putem sa oferim garantie generoasa pentru toata gama de servicii de service frigidere pe care le oferim.

Programeaza o reparatie sau service frigidere

Completati urmatoarele date pentru a ne permite sa va servim rapid si eficient.

Reparatii frigidere Bucuresti
I-am sunat pentru ca aveam nevoie de cineva calificat pentru reparatii frigidere. Nu stiam la ce sa ma astept. Acum insa pot sa-i recomand pentru ca si-a facut treaba bine si mi-a lasat o impresie buna.

- Mihai Calin

Reparatii frigidere Bucuresti
Am apelat in urma unei recomandari. Mi se stricase frigiderul ca avea cativa ani de cand mergea saracul. Ma asteptam sa coste mai mult dar a fost ok. Ii recomand si eu mai departe.

- Adina Solan

BLOG - Ultimele postari