Cel mai bun pret pentru reparatii frigidere Bucuresti si Ilfov

Reparatii frigidere Bucuresti - Specialist frigotehnist cu experienta

Va oferim intotdeauna un frigotehnist cu experienta care sa asigure la cea mai buna calitate pentru servicii de reparatii frigidere Bucuresti si Ilfov. Serviciile pe care le oferim sunt de service echipamente frigorifice sau mai exact de reparatii frigidere, service combine frigorifice, reparatii congelatoare, reparatii vitrine bauturi racoritoare, reparatii vitrine vinuri, service frigidere.
Efectuam reparatii atat pentru echipamente casnice cat si pentru echipamente industriale indiderent de marca sau model. Toate interventiile de reparatii frigidere si service aparate frigorifice pe care le realizam beneficiaza de garantie.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Reparatii frigidere Bucuresti

Asiguram frigotehnist calificat pentru service frigidere Bucuresti si Ilfov, indiferent de marca sau model.

Service frigidereService frigidere

Service combine frigorifice

Va oferim servicii de cea mai buna calitate pentru service combine frigorifice atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

Service frigidereService frigidere

Reparatii congelatoare

Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru reparatii congelatoare. Reparatia beneficiaza de garantie.

Service frigidereService frigidere

Reparatii vitrine vinuri

Pentru orice model de vitrine vinuri asiguram service si mentenanta cu frigotehnist caliificat  si echipament de calitate.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Service vitrine sucuri

Suntem aici pentru dumneavoastra oricand aveti nevoie de un specialist calificat pentru service vitrine sucuri.

Reparatii frigidereReparatii frigidere

Mentenanta HORECA

Va asiguram personal calificat pentru intreaga gama de solicitari de mentenanta HORECA atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

Cum alegi un specialist service frigidere?

Este o intrebare al carei raspuns este cu atat mai dificil cu cat nu ai nici o referinta sau recomandare Cand cauti un specialist service frigidere Bucuresti sau Ilfov constati ca numarul lor este mare. Calitatea lucrarii conteaza enorm. Gama de servicii de service frigidere Bucuresti poate fi foarte diferita ca si calitate.

Cum sa nu te umpli de nervi cand, dupa doar cateva luni, frigiderul sau aparatul electrocasnic care a beneficiat de reparatie da din nou semne de oboseala. Se intampla des ca la o interventie de tip service frigidere sa fie inlaturat efectul fara a trata cauza problemei. Un specialist service frigidere bun va inlatura insa si cauza defectului.

Noi va oferim intotdeauna un specialist cu experienta in service frigidere bucuresti si va acordam garantie pentru lucrarile efectuate.

Indiferent ca oferim servicii de service frigidere Bucuresti, reparatii masini de spalat vase sau cuptoare electrice, ne mandrim cu seriozitatea pe care o oferim, si cu serviciile de cea mai buna calitate.

Va asteptam pentru a va convinge!

Reparatii frigidere Bucuresti sau service frigidere Bucuresti cu specialist frigotehnist calificat

Service frigidere Bucuresti – Utilizare corecta a frigiderului


Frigiderul trebuie tinut departe de surse de caldura (aragaz, cuptor electric, ferestre care permit soarelui sa bata pe frigider). De asemenea frigiderele cu autodezghetare nu trebuie tinute in spatii cu temperatura mai mica de 7 grade.

Dupa deplasarea frigiderului in alta locatie lasati-l minim 2 ore inainte de a-l pune din nou in functiune (daca deplasarea s-a facut cu el in pozitie verticala. Daca insa a fost transportat inclinat sau culcat va trebui sa-l lasati minim 6 ore inainte de a-l conecta din nou la curent.

Daca deconectati frigiderul de la priza in timpul functionarii, reconectarea se va face dupa minim 15 min.

Lasati intotdeauna spatiu suficient in spatele frigiderului (peste 10 cm). In acest fel radiatorul va face transferul de caldura in parametrii normali. Daca frigiderul este incadrat de mobila aveti grija sa lasati spatiu si in laterale pentru a se putea disipa caldura din spate.

Transportul frigiderului este bine sa fie facut facut cu el in pozitia verticala. Daca insa este nevoie sa fie aplecat sau culcat, acest lucru sa se faca cu usa in partea de jos.

Nu zgariati gheata cu obiecte ascutite pentru a grabi dezghetarea, riscati sa intepati vaporizatorul si sa-l compromiteti. In plus se va  pierde si freonul.

Va recomandam sa folositi frigiderul la o setare mica sau medie. Utilizarea la setare maxima nu este necesara in general. O astfel de utilizare genereaza un consum si uzura mare si de multe ori se datoreaza unei utilizari necorespunzatoare (expunere la surse de caldura, spatiu prea mic lasat in spate si/sau laterale etc.).

Pentru a curata scurgerea apei provenita din autodezghetare turnati 1/3 amestec de apa cu otet odata la cateva luni. Otetul va dizolva stratul de bacterii care se formeaza in timp in prezenta umezelii.

  • Reparatii frigidereReparatii frigidere -
    specialist bine calificat
  • Reparatii frigidere12 ani experienta
    reparatii frigidere
  • Reparatii frigidereReparatii frigidere -
    Servicii cu garantie

Despre reparatii frigidere Bucuresti

Oferim servicii complete de reparatii frigidere in Bucuresti si Ilfov incluzand:


Serviciile noastre de service frigidere satisfac orice pretentii:

Atunci cand oferi service Frigidere Bucuresti sau reparatii Frigidere Bucuresti trebuie sa poti trimite la orice intrventie un specialist frigotehnist bine pregatit si cu echipamente de calitate si complete. Astfel putem sa oferim garantie generoasa pentru toata gama de servicii de service frigidere pe care le oferim.

Programeaza o reparatie sau service frigidere

Completati urmatoarele date pentru a ne permite sa va servim rapid si eficient.

Reparatii frigidere Bucuresti
I-am sunat pentru ca aveam nevoie de cineva calificat pentru reparatii frigidere. Nu stiam la ce sa ma astept. Acum insa pot sa-i recomand pentru ca si-a facut treaba bine si mi-a lasat o impresie buna.

- Mihai Calin

Reparatii frigidere Bucuresti
Am apelat in urma unei recomandari. Mi se stricase frigiderul ca avea cativa ani de cand mergea saracul. Ma asteptam sa coste mai mult dar a fost ok. Ii recomand si eu mai departe.

- Adina Solan

BLOG - Ultimele postari